Brownies med KiMs Peanuts & Crispo Kugler

 Til 10-12 personer

 

Brownies med KiMs Peanuts og Crispo Kugler er perfekt til at servere til dine gæster eller til en hyggelig aften der hjemme. Dette er en simpel lækker brownie piftet op med smukke hindbærmouss toppe, som får tænderne til at løbe i vand. Hvis du er vild med KiMs Peanuts og Crispo Kugler, vil du helt sikkert elske disse brownies.

 

Ingredienser


Browniebund:

Hindbærmousse:

  • 4 blade husblas
  • 400 g. Frosne hindbær
  • 4 spsk. Sukker
  • 1 tsk. Vaniljepaste
  • Saften af 1/2 citron
  • 4 dl. Fløde
  • Forskellige størrelses silikomart cylinder forme

Pynt:

 

Fremgangsmåde


Browniebund:

Smelt chokoladen og smørret i en gryde. Tag gryden af varmen. Bland sukker i. Pisk æg let i en skål med en gaffel. Bland æggemassen sammen med chokolademassen. Hæld dejen i en springform på 22 cm i diameter, med bagepapir i bunden. Bag kagen ved 175 grader i ca. 30 min.
Kagen kan spises med eller uden moussebomber på.

Hindbærmousse:

Læg husblas i koldt vand. Kom bær, sukker, citronsaft, vaniljepaste i en gryde og lad det koge op. Sigt hindbærmassen i en skål. Tilføj husblas til den rene hindbær saft. Pisk fløden til en let flødeskum. Når hindbærsaften er afkølet bland let flødeskum i lidt af gangen. Hæld moussen i forskellige størrelser silikomart cylinder forme og sæt på frys natten over eller minimum 3-5 timer.

Pynt:

Tag kagen ud af springformen og placer kagen på et serveringsfad. Pynt kagen med moussebomberne i forskellige størrelser.
Og eksempelvis med spiselige blomster og KiMs Hazel KuglerKiMs produkter kan købes på KiMs Webshop og i KiMs outlet butik

Opskriften er udviklet af Christina Rachel: https://www.instagram.com/cakedelightsbychristina/, https://www.cakedelights.dk/