CHIPS DON’T LIE

Tjek hvilken chips-type du er her: Chips Dating Skema 

 

Sour cream & Onion

En kompleks smag: Løgenes dybe umami og den lette syrlighed fra cremefraichen, siger om personer der foretrækker dette produkt: Det er avancerede, måske endda sammensatte typer, der ikke er bange for at prøve noget nyt, og som sjældent har et helt almindelige job. Nydes ofte af blandt andet jagerpiloter, storvildtjægere og sågar møllere.

 

Cancun
Du er altid klar på fiesta og spice – om det gælder for snack eller kærlighed, så er det stærke sager og varme temperaturer, der duer! Chipsne har talt; de siger du vil ha’ dig en krydret chico med dansefødderne skruet godt på. Der er nemlig en lille Cancun-queen gemt i dig. Ai Caramba siger vi bare!

 

Marrakech

Harissa-smagen er smagen af eventyr og 1001 nat kombineret med dansk stilsikkerhed, siger om personer der foretrækker dette produkt: Det er rejselystne typer, der ikke er bange for at fare vild i souk’en, da de ved at de kan klare sig selv. De er ofte sprogkyndig, belæste mennesker, der inkluderer alt nyt og fremmed i deres liv med glæde og nysgerrighed.

 

American Grill

Det er smagen af de store vidder, tilsat løg og tomat, og det hele rundet af med let røgsmag, og siger om personer der foretrækker dette produkt: Det er mennesker med en stor appetit på livet, og som samtidig har en down-to-earth attitude. Deres forfærdre er måske udvandrere, de har i hvert fald selv en længsel mod det simple liv på datidens prærie.

 

Ostepops

Den luftige, diskrete majssmag der blander sig umærkeligt med den lækre, karakteristiske ostesmag, siger om personer der foretrækker dette produkt: Det er festlige mennesker der har en tendens til humor, de tager ikke tingene så tungt, og bærer ikke verdens problemer på deres skuldre.

 

Havsalt

En bølgeskåret klassiker saltet med det bedste fra havet, og siger om personer der foretrækker dette produkt: Det er mennesker med en let urolig overflade, men med oceanisk dybde i deres personlighed. Naturmennesker, der dyrker det simple, men gør det på en meget avanceret måde, og lader naturens næring give næring til velliv.

 

Crunch cut med havsalt 
Hvordan kan en chips med huller i give en større overflade end en uden? Det spørgsmål optager mange, og udover en klassisk smag af havsalt, er dette bare en dobbelt så god klassiker. Om personer der foretrækker dette produkt kan siges: Det er mennesker med en endnu sikrere hånd når det kommer til at vælge og dyrke naturens spisekammer. Har ofte en universitetsgrad.

 

Crunch cut med Sour Cream & Purløg

Hvordan kan en chips med huller i give en større overflade end en uden? Det spørgsmål optager mange, og udover en delikat, smag af purløg & Sour Cream krydderi, er her en sprødhelt i en helt ny klasse. Om personer der foretrækker dette produkt kan siges: Det er mennesker med en
Sans for gåder og matematik, og som sætter pris på et suverænt ”knas!.

 

Bølgechips

Endnu en klassiker der har fået sin anden ungdom, med en diskret lækker smag af danskernes nationalfugl, den grillede kylling, og siger om personer der foretrækker dette produkt: Det er mennesker med en udtalt nostalgisk sans. Ikke som ukritiske romantikere, men mennesker med udtalt lyst til at dyrke det bedste fra landet, også selv om de bor i storbyen.

 

Franske Kartofler

Ingen dansk jul uden! Salt, sprødhed og danske kartofler er opskriften på en perfekt juelaften, og alle andre aftener for den sags skyld, og siger om personer der foretrækker dette produkt: Det er mennesker med en stor forståelse for traditioners vigtighed, og her er tale om mennesker med en udtalt grad af loyalitet og vaner. Samfundets rygrad!

 

Peanutkugler

En ægte nydelse. Peanutkugler er en let majssnack med smag af ristede (ægte) peanuts, og siger om personer der foretrækker dette produkt: Det er mennesker der gerne vil have både tradition og fornyelse i et og samme moment. Mennesker der dyrker ægtheden i tilværelsen, men som også er på udkig efter noget nytænkende der baserer sig på noget originalt.

 

Snack Chips Original

Supersprød, og super krydret med hemmelige ingredienser gør dette produkt til noget helt særligt, og siger om personer der foretrækker Snack Chips: Det er mennesker med en lidt firkantet tilgang til tilværelsen. Ikke på en negativ måde, tværtimod, men mennesker der gør en dyd ud af være lidt anderledes. It’s hip to be square!

 

Snack Chips Sour Cream & Onion

Supersprød, og super krydret med løg og hemmelige ingredienser gør dette produkt til noget helt særligt, og siger om personer der foretrækker Snack Chips: Det er mennesker med en lidt firkantet tilgang til tilværelsen. Ikke på en negativ måde, tværtimod, men mennesker der gør en dyd ud af være lidt anderledes. It’s hip to be square!