Levering 2-5 hverdage

0 0

EM 2024 – Stå sammen med KiMs i den sprøde mur

KiMs er gået i fodboldstemning og inviterer dig til at blive en del af den sprøde mur. Ud over favoritterne i KiMs start 11’er er den seneste nyhed, KiMs Chili Cheese Pops, klar til at tage kampen op og blive en sand fanfavorit. Så træk KiMs EM-fodboldtrøje over hovedet og på med KiMs EM-vikingehat – og lad KiMs være en del af din EM fejring. Når du er (mål)sulten for sjov!

NYHED OG FODBOLDFOLIE

Fodboldfeberen har ramt KiMs, og KiMs Chili Cheese Pops er nyheden, der spicy’er sommeren op. Nyheden er landet og sparker slutrunden i gang med et brag af ost og jalapenos. Skulder ved skulder står nyheden sammen med KiMs Havsalt, KiMs Sour Cream & Onion og KiMs Snack Chips Original Krydderi i den sprøde mur. Mon ikke der gemmer sig nogle reelle fanfavoritter ind imellem?

Læs mere

KIMS EM MERCHANDISE

KiMs har skruet op for fodboldbarometeret og er gået (mål)amok. Vi assisterer Danmarks sprødeste fans med det lækreste KiMs EM merchandise. KiMs klæder dig på til årets sprødeste fodboldsommer. Udfordre din største rival i et slag bordfodbold, find din indre rød-hvide viking frem, eller vær en af dem, der står sammen i den sprøde mur og synger med på 4-4-4-4 NUUUL-bølgen.

Læs mere

KiMs EM PAKKE

Spark sommerens sprødeste fodboldfest i gang med KiMs EM-pakke og gå EM og sommeren i møde propfuldt af knas og spas. I pakken har KiMs udtaget en trup med bundsolide og rutinerede fanfavoritter samt nye målfarlige raketter. Med KiMs EM-pakke kan du kun være (mål)sulten for sjov.

Læs mere