Jørgens pension

Ja, den er god nok. Chipskongen Jørgen går på pension, og han trækker sig som direktøren for det hele. Et stærkt ikon siger farvel efter 22 år på tronen.  Det er blevet til mange genialiteter gennem tiden, men alting har sin ende.

 

Danmark i chok

Jørgens pension er nu en realitet. Jørgen meddelte nytårsaften i sin nytårstale, at han ville gå på pension og bruge 2019 på at finde sin afløser. Mange danskere var selvfølgelig i chok, og derfor stillede Jørgen en krisetelefon til rådighed – gavmild som han er. Tusindvis af danskere ringede ind for at finde trøst over den triste meddelelse. Resten af året har Jørgen brugt på at lede efter den næste chipskonge. Senest i Jørgens Hede Hule, hvor blev der pitches ideer, men det er svært at hamle op med geniet Jørgen.

 

Hvad skal der ske efter Jørgens afgang?

Det bliver en tung opgave at løfte det imperium, som Jørgen har opbygget. Den ene geniale lancering efter den anden gennem flere årtier. Se med på KiMs Facebook, hvis du vil vide, hvad der skal ske med KiMs i de næste år. Kommer der en ny chipskonge, og bliver det nogensinde det samme uden Jørgen?