KiMs BBQ kyllingespyd
KiMs BBQ Kyllingspyd er en nem ret, som passer godt sammen med det meste tilbehør – prøv evt. vores forslag med sweetpotato fries og dip. En god ret der både kan bruges til fest og hverdag. Hvis du er vild med KiMs dip, vil du helt sikkert elske det i denne kombination.
Ingredienser
Kyllingespyd
- 2 Kyllingefileter
- 2 spsk creme fraiche
- 2 Breve KiMs Dip Mix Barbecue
- ½ dl olie
- Salt og peber
Sweetpotato fries
- 2 store sweet potatoes
- Olivenolie
- Chiliflager
Edamame dip
- 100 g. Edamamebønner
- 100 g. Grønne ærter
- 100 g. Ricotta
- salt, peber og citron
Fremgangsmåde
Kyllingespyd
- Bland creme fraiche, KiMs Dip Mix Barbecue, olie, salt og peber til en ensartet masse
- Skær kyllingen ud i terninger og kom dem ned i marinaden
- Lad kyllingen trække på køl i min 2 timer
- Kom kyllingen på spyd og grill dem i 2-3 min på hver side
Sweetpotato fries
- Skræl og skær kartoflerne i både og vend i olie og chiliflager (chiliflager kan undlades).
- Fordel på en bageplade og bag i 25 min ved 200 grader
Edamame dip
- Tø edamamebønner og grønne ærter op i varmt vand
- Blend bønner, ærter og ricotta.
- Smag til med salt, peber og citron
Tip: Hvis det skal gå lidt hurtigere, kan edameme dippen erstattes af KiMs Ready-To Dip Summer Holiday®
KiMs produkter kan købes på KiMs Webshop og i KiMs outlet butik
Opskriften er udviklet af https://www.instagram.com/by_sachse/