Crispy Kage med KiMs
KiMs Crispy Kage er en knasende og cremet lækker kombination på en gang. Hvis du er vild med en masse lækker topping og klassisk chokoladekage, vil KiMs Crispy Kage være lige noget for dig.
Ingredienser
Dej:
- 250 g. Smør
- 150 g. Mælkechokolade
- 4 store æg
- 150 g. Rørsukker
- 5 spsk. kakao pulver
- 200 g. mel
- 1 stor håndfuld KiMs Franske Kartofler
Chokoladenøddemousse:
- 1/4 liter fløde
- 100 g. Mælkechokolade
Pynt:
- 1 håndfuld Hindbær
- 1 håndfuld Brombær
- 1 håndfuld KiMs Crispo Kugler
- 1 håndfuld KiMs Hazel Kugler
- 1 håndfuld KiMs Nøddemix
- Evt. spiseligt guldstøv
- Evt. citronmelisse
Fremgangsmåde
Dej:
Smør og chokolade smeltes sammen i en gryde, ved middel varme. Stilles på køl.
Pisk æg og rørsukker skummende.
Vend kakao, mel og groft knuste KiMs Franske Kartofler i.
Tilsæt den let afkølede chokolade/smør.
Bages i en springform ved 170 grader varmluft i ca. 30 minutter. Må ikke være helt bagt igennem.
Chokoladenøddemousse:
Varm fløden i en gryde, må ikke koge.
Opløs chokoladen og stil mousseen på køl i mindst 4 timer. Hvorefter den piskes til skum.
Pynt:
Kagen pyntes med chokoladenøddemousse, oven på fordeles hindbær, brombær, KiMs Crispo Kugler, KiMs Hazel Kugler og en pose KiMs Nøddemix. Nogle af Crispo kuglerne kan vendes i spiseligt guldstøv. Pynt evt. med citronmelisse.
KiMs produkter kan købes på KiMs Webshop og i KiMs outlet butik
Opskriften er udviklet af Helle Aarosin: www.instagram.com/home_by_aarosin/