Chokoladeis med Saltede Peanuts
Chokoladeis med KiMs Saltede Penauts er perfekt til hvis du er lidt lækker sulten. Den er en skøn kombination af både salt, sødt og crispy i en. Hvis du er til KiMs Saltede Peanuts og KiMs Crispo kugler, vil du helt sikkert elske det i en lækker chokoladeis.
Ingredienser
Is:
- 1 dåse kondenseret mælk
- 0,5 L. Fløde
- 150 g. God mørk chokolade
Knas:
- 100 g. KiMs Originale Amerikanske Peanuts
- 100 g. Hakket mælkechokolade
- 25 g. KiMs Peanutkugler
- 1 håndfuld KiMs Crispo Kugler til pynt.
Ganache:
- 50 g. Fløde
- 100 g. mælkechokolade
Fremgangsmåde
Is:
Smelt den mørke chokolade i en skål over vandbad. Kom den kondenserede mælk i en skål, og hæld den smeltede chokolade heri. Vend det hele sammen.
Pisk piskefløden til let skum – lad være med at overpiske.
Vend forsigtigt flødeskummet i chokoladeblandingen lidt ad gangen. Fortsæt til massen er helt ensartet.
Tilsæt KiMs Peanutkugler, KiMs Originale Amerikanske Peanuts og 100 g. Hakket mælkechokolade og vend det sammen.
Kom isen i en beholder – f.eks. En rugbrødsform.
Ganache:
Rør energisk i skålen med en dejskraber til ganachen samler sig og bliver blank. Smag den eventuelt til med en smule havsalt.
Hæld forsigtigt ganachen ud på toppen af ismassen. Rør eventuelt forsigtigt rundt med en pind for et pænere mønster.
Pynt kagen med KiMs Peanutkugler, hakket chokolade, KiMs Originale Amerikanske Peanuts og KiMs Crispo Kugler.
Sæt isen på frys natten over.
Lad gerne isen tø op i 10 minutter på køkkenbordet inden servering, og nyd den lækreste, hjemmelavede is!
KiMs produkter kan købes på KiMs Webshop og i KiMs outlet butik
Opskriften er udviklet af Julie Lykke: www.instagram.com/thefoodfactorydk/