Om KiMs

KiMs som vi kender det i dag startede helt tilbage i starten af 1960’erne, hvor danskerne første gang blev præsenteret for de nu berømte Saltede Peanuts. I løbet af årene er produktporteføljen vokset voldsomt og rummer nu også chips, snacks, nødder, dip og chokolade. I mange år har Jørgen fungeret som frontfigur, men han er nu gået på velfortjent pension. I stedet er Tommy kommet til som humørcoach. Vil du se mere om vores produktlanceringer og historie, så tjek vores tidslinje.

Orkla som ejer af KiMs

Virksomheden har i løbet af årene skiftet ejere, og har siden 2005 været ejet af den norske koncern Orkla. Dog holder virksomheden stadig til på Nordfyn, hvor fabrikken har ligget siden 1971. I 2016 skiftede KiMs virksomhedsnavn til Orkla Confectionery & Snacks Danmark, som du vil kunne se bag på emballagen af vores produkter. Hvis du vil læse mere om KiMs’ historie, CSR, job eller anden information om vores virksomhed, så besøg Orkla Confectionery & Snacks’ hjemmeside.

Bæredygtighed

Sustainability eller bæredygtighed som vi kalder det på dansk, er højt på agendaen hos os. Hver dag er bæredygtighed en del af vores arbejde og udvikling. KiMs er en del af Orkla, og derfor finder du yderligere om initiativer, mål og hensyn på Orklas hjemmeside.