KiMs Opskrifter

KiMs opskrifter med chips, dip, nødder og chokolade

KiMs Opskrifter giver dig ny inspiration til middagsbordet. Vi har gjort det nemt for dig og lavet en masse nemme og lækre opskrifter. Alt fra pizza på grillen, til tapas til lækre desserter. Du finder en masse nye måder hvor du både kan bruge dip, chips, snacks, nødder og chokolade. Gå på opdagelse her og lad dig inspirere.

Vores anbefaling 

Hvis du ikke har prøvet vores opskrifter før, og du leder efter noget sjovt og anderledes, så anbefaler vi dig at prøve KiMs Grill Opskrifter. Her finder du nemme opskrifter på pizza på grill. Så kan du rigtig imponere dine gæster og familien. Vi har lavet pizzaer som er pyntet med chips og nødder, der både kan bruges til frokost, aftensmad og dessert. Velbekomme!

Del dine opskrifter

Mange af vores opskrifter har vores dygtige kokke udviklet selv med fokus på at bruge vores råvarer på den bedst mulige måde. Andre opskrifter har vi udviklet i samarbejde med bloggere, der har eksperimenteret med vores produkter derhjemme. Vi vil også gerne se hvad du kan finde på. Del gerne et billede af din mad og opskrift på vores Facebook eller Instagram med #Nårduersultenforsjov