Koden FF22 giver fri fragt over 399 Kr.

Levering 2-5 hverdage

0 0

 

Panda Licorice Salmiak 200g

23,16 kr.

Koden FF22 giver fri fragt over 399 Kr.

Levering 2-5 hverdage

Vurderinger (0)
Beskrivelse
Panda Soft & Fresh Licorice Salty Salmiak til en vaskeægte salmiak elsker? Så slå benene op, forkæl dig selv med en lille panda-pause, og gå heeelt ned i gear med ægte finsk salmiak lakrids.

Panda har været kendt i mange år blandt lakridselskere. De står nemlig som kendetegnet for lakrids af høj kvalitet. Produkterne er produceret med rigtig lakridsekstrakt og med ingredienser af høj kvalitet, uden brug af konserveringsmidler og uden tilsætning af salt. Panda lakrids er ikke hvilken som helst slags lakrids – det er den gode smag og den bløde konsistens.

Tag en panda-pause og nyd ægte finsk lakrids med rigtig lakridsekstrakt og ingredienser af høj kvalitet.

Er du ikke til denne variant, så kan du se hele vores udvalg af lakrids her

KiMs er en del af Orkla Danmark, som du vil kunne se bag på emballagen af vores produkter. Læs mere om Orkla Danmark her

 

 

 

 

 

Indgredienser

Socker, HVEDEMEL, vegetabiliska fetter (palmkärn, palm, sheakärn), melass, sirap, glukossirap, risstivelse, lakritsextrakt, fettreducerat kakaopulver, farvestoff (carbo medicinalis) aromer, (bl.a. anisolja) emulgeringsmedel (lecitin), surhetsreglerande medel (citronsyra), naturlig arom (vanilj) Kan innehålla små mængder af MÆLKEPULVER.

Næringsindhold (pr. 100 g)
Energi(kJ/kcal) 1619 / 384
Fedt 10g
- heraf mættede fedtsyrer 8.5g
Kulhydrat 69g
- heraf sukkerarter 47g
Kostfibre 4.9g
Protein 2.8g
Salt 0.29g