Levering 2-5 hverdage

0 0

 

Morten Münster – Ohøj Chips 170g

28,50 kr.

Levering 2-5 hverdage

Vurderinger (0)

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan give en vurdering.

Beskrivelse

Morten Münster – Ohøj Chips 170g er Mortens Battle variant. Forkæl dine smagsløg og forbered dig på et farvand af Chilimayo i munden. Der er nemli’ sprøde chips i sigte! Chip Ohøj! Dyk ned i en forunderlig verden af lækkerier med den uimodståelige smag af Chilimayo, der får dine kæber til at rasle af længsel til mere.

Op med paraderne og tilbage i ringen! Der er nemli’ dømt Chips Battle igen, og slaget står mellem disse sprøde sager: Anders Hemmingsens National Chips, Jasmin & Mikas Sprøde Hjerter og Morten Münsters Ohøj Chips! Smag på lækkerierne, hop ind på KiMs.dk/chipsbattle og stem på din ultimative favorit!

Er du ikke til Morten Münster – Ohøj Chips 170g, så kan du se hele vores udvalg af Chips & Snacks her

KiMs er en del af Orkla Danmark, som du vil kunne se bag på emballagen af vores produkter. Læs mere om Orkla Danmark her

Indgredienser
Ingredienser: 64% kartoffel, solsikkeolie, VALLEPULVER, salt, paprika, løgpulver, FLØDEPULVER, syrer (E262, E270, E330), gærekstrakt, chili, dekstrose, hvidløg, cayennepeber, persille, naturlig cidereddikearoma, naturlig aroma, farvestof (paprikaekstrakt). Allergener er fremhævet med fed.
Næringsindhold (pr. 100 g)
Energi(kJ/kcal)2131 / 509
Fedt30g
- heraf mættede fedtsyrer 2.6g
Kulhydrat53g
- heraf sukkerarter 2g
Kostfibre4g
Protein6.4g
Salt1.2g