Levering 2-5 hverdage

0 0

Historien bag Jørgen

Historien om Jørgen begynder i 1990’erne og markerede starten på en æra med dogme-tv. Historien gik på en forsvunden ejer af KiMs, som naturligt hed Kim, mens hans onde bror hed Jørgen. Kim havde en stor kærlighed til kartofler og hjemmelavede chips, og Jørgen forsøgte at stjæle hans brillante ideer.

I dag kender 98 ud af 100 danskere KiMs, og det har Jørgen en væsentlig del af æren for. Der findes stor set ikke én, der har ’misset’, hvem Jørgen er. Han er lig med KiMs’ kendte reklameunivers, som ikke alene var det første med historiefortællende reklamer men som også har danmarksrekord i at være det længst eksisterende univers. Allerede i 1997 dukkede Jørgen op på TV-skærmen. Han skulle dengang tegne et sjovt og anderledes billede af KiMs – og det endte med at stå på i hele 23 år!

Jørgen

Jørgen på pension

Ja, den er god nok. Chipskongen Jørgen er gået på pension og har trukket sig som direktøren for det hele. Et stærkt ikon siger farvel efter 23 år på tronen. Det er blevet til mange genialiteter gennem tiden, men alting har sin ende.

Der er ingen tvivl om, at det bliver en tung opgave at løfte det imperium, som Jørgen har opbygget. Den ene geniale lancering efter den anden gennem flere årtier. Men vi har selvfølgelig en plan! Se med på KiMs Facebook , og hold dig opdateret på, hvad der sker med KiMs over de næste år.

Hvis du vil se nogle af de tidligere reklamefilm med Jørgen, kan de findes på vores YouTube.

Læs mere

Jørgens farvel

Ja, den er god nok. Chipskongen Jørgen går på pension, og han trækker sig som direktøren for det hele. Et stærkt ikon siger farvel efter 23 år på tronen.  Det er blevet til mange genialiteter gennem tiden, men alting har sin ende.

Læs mere

Jørgens pension

Danmark i chok

Jørgens pension er nu en realitet. Jørgen meddelte nytårsaften i sin nytårstale, at han ville gå på pension og bruge 2019 på at finde sin afløser. Mange danskere var selvfølgelig i chok, og derfor stillede Jørgen en krisetelefon til rådighed – gavmild som han er. Tusindvis af danskere ringede ind for at finde trøst over den triste meddelelse. Resten af året har Jørgen brugt på at lede efter den næste chipskonge. Senest i Jørgens Hede Hule, hvor blev der pitches ideer, men det er svært at hamle op med geniet Jørgen.

Læs mere

Jørgens geniale plan

Jørgen skal på pension, men kassen er tom. Så hvad stiller en klog forretningsmand op? Først skal han fange de unge…

Læs mere

Jørgens chips valg 2013

Modkandidaterne til Jørgen er fundet og står på hylderne i landets butikker den 13. Maj! Nu skal der smages, stemmes og smages lidt mere, så den bedste chip kan erobre en fast plads på chipshylden!

Læs mere