Levering 2-5 hverdage

0 0

Bliv en del af KiMs klubben

I KiMs Klubben er hver dag lidt ligesom juleaften. Solen skinner alle årets timer, og når det regner, regner det med chips. Det er et uhøjtideligt fællesskab, fyldt med fordele, og hvor vi fejrer de små peanuts i livet og sørger for at mundvigen altid peger lidt mere nordpå.

Vil du være med?

"*" indikerer påkrævede felter

Vil du ha' en fødselsdagsgave? Indtast din fødselsdag her.
Privatlivspolitik*
Medlemsfordele
10% på din første ordre
Få 10% rabat på din første ordre
Sprøde præmier og giveaways
Vind sprøde præmier & giveaways
Unikke tilbud og rabatkoder
Få unikke tilbud & rabatkoder
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Lidt mere af alt det gode

Vores kære krydderiassistent og fabrikkens humørcoach, Tommy, sagde engang: Livet er som en god pose chips. Selvom man ved, hvad der er indeni, så bliver man alligevel altid overrasket over, hvor godt det smager. Og sådan er det også lidt med KiMs Klubben. Forskellen er bare, at du måske ikke helt ved, hvad der er indeni.

Er du ikke helt overbevist?

Nu tænker du nok: Det er meget fint, men hvorfor i Jørgens Hede Hule skal jeg være medlem af KiMs-klubben? Jo, nu skal du bare høre…

Læs mere

Du skal være med fordi…

– Du har tilmeldt dig lidt for mange dårlige nyhedsbreve og bliver ked af det 9 ud af 10 gange, når du åbner din mail-indbakke

– Livet kan være barskt, og du har brug for nogle, der kan hjælpe dig med at se uden om hullerne i osten. Lidt ligesom når Tommy siger; man skal sigte efter månen, for selv hvis du rammer forbi, lander du blandt stjernerne. Så kan det da godt være, man ikke lige blev salgschef, men så blev man krydderiassistent i stedet. Og sådan er der så meget.

– Du kan simpelthen bare ikke være vidne til, at hele det ganske land har hørt om det helt nye produkt fra Søndersø-fabrikken, før du har! Eller endnu værre: At du går glip af mulige smagsteste, events eller særlige præmier.

– Dit chips -og snackforbrug udgør en stor del af dit fødevareindtag som et indlysende resultat af, at du altid er sulten for sjov og har brug for at været helt up to date med de gode tilbud i webshoppen.

– Det er yderst vigtigt, at du har ligesindede omkring dig, der minder dig om, at det er en helt naturlig prioritering, når opvasken ligner det skæve tårn i Pisa og vasketøjskurven en naturkatastrofe fra troperne, bare at læne sig tilbage i chaiselongen og dyppe sine Franske Kartofler i en Bruns Sovs-dip til en god film. Det lyder ikke helt skidt, vel?

Så få du roligt trukket den JA-hat godt ned om kartoffel-ørerne og bliv en del af klubben.
Vi lover, du ikke vil fortryde – ellers giver vi tudechips.