Levering 2-5 hverdage

0 0

Handelsbetingelser

Salgs- og brugervilkår for handel på kims.dk

Disse handelsbetingelser er gældende for al handel på KiMs.dk For at kunne handle på kims.dk skal du acceptere disse betingelser, og vi beder dig sikre, at du har læst og forstået betingelserne, inden du afgiver din bestilling. Accepteres betingelserne ikke, er det ikke muligt at handle på kims.dk

1. Generelt

Salg fra www.kims.dk sker af Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S (CVR.nr. 15233877), et selskab i Orkla-koncernen og som ejer og driver sitet.

Du skal være over 18 år for at handle hos os eller have en forældre/værge tilladelse til at handle hos os.

Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S
(CVR.nr. 15233877)
Sømarksvej 31
5471 Søndersø


Kundeservice

Forbrugerkøb er reguleret i dansk lov, blandt andet i KøbelovenForbrugeraftalelovenMarkedsføringslovenDatabeskyttelsesforordningen og Mærkningsforordningen.

Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår uden forudgående varsel til dig. De betingelser der fremgår af www.kims.dk på det givne tidspunkt du afgiver din bestilling, vil være gældende for din bestilling.

Levering finder kun sted i Danmark, og inkluderer IKKE Grønland og Færøerne. Ligesom der ikke leveres til det øvrige udland.

2. Priser

Priserne på kims.dk er alle DKK priser incl. Moms og andre evt. afgifter. Priserne er excl. evt. leveringsomkostninger – se punkt ”betaling” og ”levering”.

3. Bestilling og Levering

Du kan handle på kims.dk døgnet rundt. Der kan dog være lukket i kortere perioder i forbindelse med vedligeholdelse mv. Bestillinger behandles ikke på offentlige fri- og helligdage, samt i weekenderne. Bestillinger vil blive behandlet hurtigst muligt og vi sigter mod at behandle ordren 1-5 arbejdsdage efter, at du har modtaget ordrebekræftelsen fra os. I perioder kan der dog forekomme længere behandlingstid. Behandlingstiden er tiden fra vi modtager ordren, til den bliver pakket og afsendt. Vi står ikke ikke inde for leveringstiden med GLS.

Efter at vi har modtaget din bestilling, vil du få en bekræftelse på den e-mailadresse du har opgivet i bestillingen. Denne ordrebekræftelse fungerer også som bekræftelse af den afsluttede betaling. Behold den i din e-mail, du behøver ikke at udskrive den.

Varer leveres på valgte afhentningssted for GLS, der angives ved bestilling.

Vi kan ikke garantere at alle produkter i webshoppen er tilgængelige til enhver tid og tager forbehold for fejl samt udsolgte produkter. Vi refunderer naturligvis eventuelt modtagne betalinger på ikke-leverede varer, uden gebyr eller andre omkostninger for dig.

Med mindre andet er angivet, har varerne min. 4 ugers holdbarhed fra ordreafgivelse. Varerne med kortere holdbarhed vil være angivet med datobenævnelse.

Som udgangspunkt er der en begrænsning på maksimalt 100 poser pr varenummer pr ordre, og vi forbeholder os ret til at afvise ordre større end dette.

4. Betaling

På kims.dk kan betaling foretages med brug af betalingskort og MobilePay. Du kan betale med følgende korttyper udover MobilePay:

 • Dankort
 • Visa/Dankort
 • Mastercard

Ved brug af Visa/Mastercard vil beløbet ved købets indgåelse blive reserveret på kortet af kortindehavers pengeinstitut. Reservationen ophører, når ordren afsendes og beløbet trækkes.

Der tages forbehold for udsolgte/udgåede varer, trykfejl samt pris- og afgiftsændringer

Fragtgebyr afhænger af valgte leveringsform.

Særligt til Offentlige instanser:

På KiMs Webshop kan du handle som offentlig kunde med betaling via EAN.

Bemærk, at ordren skal sendes fra en offentlig mail – f.eks. @aarhus.dk. Kommer mailen fra en privatmailadresse – f.eks. @hotmail.com – vil bestillingen ikke betragtes som gyldig.
Der skal påføres personreference og leveringsadressen skal stemme overens med den offentlige instans adresse.

Ikke-offentlige virksomheder kan ikke foretage betaling via EAN.

Afregning sker via E-fakturering – 30 dage netto med mindre andet er aftalt.

5. Rabatkoder

Det er kun muligt at indløse én kode pr. bestilling. En rabatkode kan kun benyttes én gang per kunde og bliver efterfølgende ugyldig, når bestillingen er afgivet. Der kan heller ikke kombineres flere rabatkoder ved køb. Rabatkoder gælder ikke på produkter inden for snackspildskategorien.

Rabatkoder har en udløbsdato, der er angivet under de givne vilkår. Rabatkoder kan være bundet til bestemte produkter eller kampagner. Dette er evt. angivet under de givne vilkår.

6. Leveringsbetingelser

 • Der leveres udelukkende til adresser i Danmark, excl. Færøerne og Grønland
 • Er den bestilte vare behæftet med fejl, dækker vi returporto
 • Ved fortrydelse af købet af merchandise, kan varen sendes retur, men du skal selv betale returporto
 • Du kan IKKE bytte fødevarer og evt. gavekort

Kims.dk tilbyder levering med GLS. Leveringsmetode vælges i forbindelse med betaling, hvor priserne også fremgår.

7. Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag du har modtaget varen – dette gælder ikke fødevarer. Af hygiejnehensyn gælder fortrydelsesretten kun uåbnede, forseglede varer og aldrig fødevarer. Det er en forudsætning, at varen ved tilbageleveringen fremstår ubrugt og ubeskadiget, så den kan sælges igen som ny – enkelt fortalt må du undersøge varen på samme måde som du må i en fysisk forretning.

Hvis værdien af varen reduceres mere end nødvendigt for at bestemme arten, karakteristika og funktion af varen, kræver vi at du dækker dette værditab.

Modtager vi varen retur som følge af manglende afhentning i pakkeshop, kan dette ifølge forbrugeraftaleloven ikke anses som en fortrydelse af købet. Du skal derfor give os tydelig besked om, at du ønsker at fortryde købet, hvorefter du vil få refunderet din ordre fratrukket et gebyr for returfragt.

8. Returnering

Hvis du ønsker at returnere hele eller dele af din ordre, skal det returneres til KiMs med omdeling til følgende adresse (husk fødevarer kan ikke returneres):

 • Orkla Danmark A/S
 • Sømarksvej 31-35
 • 5471 Søndersø
 • Att: Webshop

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at produkterne er forsvarligt emballeret. Du har selv ansvaret for pakken/produkterne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. Track & Trace nummer. Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb, hvor vi kan se ordrenummer, dit navn og varenummer på den returnerede vare.

Refusion sker til det betalingskort, som ordren er gennemført med. Bemærk, at der kan gå nogle dage, inden du kan se pengene på din konto. Du skal selv betale fragtudgifterne ved tilbagelevering af produktet, når du fortryder.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Modtager vi varen retur som følge af manglende afhentning i pakkeshop, kan dette ifølge forbrugeraftaleloven ikke anses som en fortrydelse af købet. Du skal derfor give os tydelig besked om, at du ønsker at fortryde købet, hvorefter du vil få refunderet din ordre med fratræk af omkostning på returfragt.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Når vi modtager produktet retur, gennemgår vi det, og du får tilbagebetalt produktets købspris. Dine eventuelle fragtudgifter til at returnere produktet står du selv for. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Eventuelle fragtudgifter for selvvalgt leveringsmetode ved køb tilbagebetales dog ikke.

Fra vi modtager din returordre, til du kan se pengene retur på din konto, går der maksimalt 14 dage, men ofte kortere tid.

9. Klager og reklamationer

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse for dit køb og vi garanterer, at de produkter, du har bestilt, er fri for fejl og skader, når du modtager dem. Hvis du stadig modtager et produkt, der er ødelagt, eller du har modtaget et andet produkt, end du bestilte, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt, så vi kan løse det. Orkla Danmark dækker alle nødvendige returneringsomkostninger for klager og fejlleveringer.

Hvis et merchandiseprodukt mod forventning går i stykker vil produktet ikke blive erstattet med et tilsvarende produkt, men beløbet for produktet tilbagebetales.

Hvis du har en klage eller reklamation bedes du rette henvendelse her

Klageorgan

Vi vil gøre vores bedste for at du bliver tilfreds med vores produkter, og vores kundebehandling. Hvis du alligevel ikke skulle være tilfreds, har du altid ret til at henvise sagen til mægling hos.

Du må også sende din klage til EU’s Online Dispute Resolution Platform (“ODR-platformen”). ODR-platformen giver forbrugere og virksomheder inden for EU mulighed for nå frem til et udenretligt forlig ved klager i forbindelse med onlinekøb og er specielt designet til at hjælpe forbrugere, som har købt varer eller tjenesteydelser online, og som ønsker at klage over deres køb.

10. Sikkerhed

Vi bruger sikre sider for overføring af personfølsom information som kortinformation og personoplysninger. Du må selv kontrollere at netsiden du besøger er sikker ved at se på netadressen. Sædvanlige netadresser begynder med http://, men hvis du befinder dig på en sikker side, begynder den med https://, hvor ”s” står for ”secure”.

11. Databeskyttelse og cookies

Orkla Danmark A/S ejes af Orkla ASA (Drammensveien 149, 0277 Oslo). Som et selskab i Orkla følger vi Orklas regler for sikker brug og behandling af informationskapsler (cookies) og personoplysninger. Her kan du læse mere om dette.

12. Markedsføring

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet fra KiMs, accepterer du at modtage tilbud og personlige anbefalinger på email, SMS samt via remarketing.

Meddelelserne sendes via vores tredjepartssoftware, der overholder retningslinjer for databeskyttelse. Vi anvender købshistorik og besøgsvaner til at skræddersy de mails og SMS beskeder vi sender til dig.

For at sikre at nyhedsbreve på mails vi sender, bliver leveret korrekt, overvåger vi, om de meddelelser, der er sendt til den individuelle modtager, har kunnet leveres. Vi anvender tredjepartsoftware til at følge op på og analysere leveringsraten af nyhedsbreve.

For at afmelde nyhedsbreve, skal du blot trykke på linket i bunden af mailen.

13. Force majeure

Hvis der opstår en ekstraordinær situation, der er uden for vores kontrol, hvilket gør det umuligt at opfylde forpligtelser i henhold til denne aftale, og som i henhold til dansk lov skal betragtes som force majeure, vil vi være fritaget for vores forpligtelser i henhold til denne aftale. I bekræftende fald underretter vi dig som kunde om dette så hurtigt som muligt, og dit vederlag suspenderes i samme periode. Dette gælder også i tilfælde af force majeure med vores underleverandører og / eller partnere.

14. Tvister

Enhver tvist om disse vilkår afvikles i overensstemmelse med dansk lovgivning af en dansk domstol, medmindre kunden har henvist sagen til et klageorgan som nævnt ovenfor