Levering 2-5 hverdage

0 0
Opret konto her

Erhvervsfordele

Opret konto her

Gå ombord i vores snackunivers

Velkommen til KiMs Erhverv, hvor du finder et udvalg af knasende KiMs-produkter tilpasset enhver begivenhed i din virksomhed. Uanset om du står for at vælge de perfekte personalegaver, sørge for delikate forplejningsmuligheder til møder, eller mangler snacks til en stor sommerfest eller fredagsbar, så er du landet det rette sted. Hvis du ikke finder det du søger, kan vi kontaktes her

Opret konto her

Events

KiMs er din trofaste snackleverandør til dine uforglemmelige begivenheder. Vi glæder os over, at KiMs knasende produkter kan løfte enhver begivenhed – uanset om det er en afslappet fredagsbar, en livlig sommerfest, en professionel konference eller en festlig julefrokost. Fra sprøde Chips & Snacks til smagfulde nødder har vi alt, hvad der skal til for at sætte prikken over i’et og bringe sprød energi til stemningen.

Firmagaver 

KiMs gør det nemt at bestille firmagaver til dine ansatte, kolleger eller samarbejdspartnere, som har fortjent lidt ekstra sprødt. Bestem selv, hvad gaven skal indeholde, eller vælg en af vores prepakkede løsninger. Vi tilbyder at sende pakkerne direkte hjem til modtageren eller samlet til jeres firma. Nemmere bliver det vist ikke at sørge for julegaver, gode sommerhilsener, påske-lækkerier, fødselsdagsgaver, jubilæer eller tak for den ekstra indsats. Send os en forespørgsel HER

Mødeforplejning

Vil du have knas, spas og sprød energi, når du holder spændende møder? Vi hjælper med at holde jer energiske og fokuserede hele vejen igennem. Uanset om det er en workshop, en præsentation eller et strategimøde, er KiMs jeres pålidelige snackleverandør. Vi gør det til en ære at bidrage med sprøde Chips & Snacks til jeres succesfulde møder. KiMs er altid klar, når du er sulten efter sjov.

Videresalg

Hvis du ønsker at tilbyde dine kunder kvalitetsprodukter, så er du havnet det rigtige sted. Produktudvalget fra KiMs tilfredsstiller enhver smag og består af alt fra KiMs klassiske favoritter til spændende nye varianter, miniposer, nødder og konfekture. Vores videresalgskunder kan være alt fra online webshops, festivaler, caféer, kroer, biografer, kulturinstitutioner med mere. Bliv en del af vores netværk, som leverer exceptionelle produkter, der bringer sprød energi til det daglige snackeventyr.

FAQ - KiMs Erhverv
Hvordan opretter jeg en erhvervskonto?

Du kan oprette en erhvervskonto HER. Når du har udfyldt dine oplysninger, vil din konto blive godkendt inden for 1-2 hverdage, og så kan du klikke og bestille dine sprøde favoritter hjem.

Kan jeg bestille varer med kort holdbarhed som erhvervskunde?

Ja, der vil løbende blive udbudt varer med kortere holdbarhed på siden. På varen vil “Bedst før”-datoen fremgå, samt oplysninger om, hvorvidt varen er tilgængelig på vores lager enten i øst (Sjælland) eller i vest (Fyn og Jylland). Der vil ofte være en begrænset mængde. Hvis varen kun er tilgængelig i for eksempel øst, vil der kun kunne foretages levering til en adresse i øst. Alternativt vil ordren på den pågældende vare blive annulleret.

Hvilke varer kan jeg bestille når jeg har en erhvervskonto?

Som erhvervskunde har du adgang til vores fulde sortiment og kan kun handle i hele kartoner. Vores fulde sortiment består af KiMs Chips & Snacks, KiMs nødder, KiMs dip, KiMs miniposer, gavekort til kims.dk, skræddersyede occasion-pakker og konfekture fra Panda.

Leveringstid?

Vi sender din ordre indenfor 1-2 hverdage med enten GLS eller Frode Laursen. Fragtmetoden afhænger af størrelsen på din ordre.

Jeg har en særlig forespørgsel til en bestilling, kan det lade sig gøre?

Vi er altid behjælpelige, hvis du har en forespørgsel på en særlig bestilling. Kontakt os HER og så vil vi hjælpe med den rigtige løsning.

Fragtpriser?

Fragtprisen afhænger af ordrens størrelse. Mindre ordrer sendes via GLS fra vores eget lager i Søndersø, og her betales fragtomkostningen efter vægtskalaen. Større ordrer sendes med fragtmand (Frode Laursen) direkte fra vores lagre i øst og vest. Ordrer over 24 kolli leveres fragtfrit.

Hvordan foregår betaling?

Som udgangspunkt betales der med kreditkort eller MobilePay, når ordren lægges. Vi har dog mulighed for at tilbyde fakturabetaling med forhåndsgodkendelse til vores faste kunder. Offentlige kunder har mulighed for at betale via EAN-fakturering.

Hvor finder jeg min faktura?

Ønsker du en faktura for dit køb på kims.dk, kan du selv downloade den på din profil HER.

Hvem kan handle som erhvervskunde?

Alle virksomheder med et CVR-nummer eller offentlige institutioner med et EAN-nummer kan anmode om et login. Herefter vil der være en godkendelsesproces på 1-2 hverdage.

Jeg ønsker at videresælge jeres produkter, kan jeg det?

Ja, det kan du. Vi har mange videresalgskunder, der spænder fra online webshops, caféer, kroer, biografer, festivaler, kulturinstitutioner med mere. Som erhvervskunde kan du bestille fra vores fulde sortiment præcis til dit behov.

Opret konto her

KiMs er en del af Orkla Danmark. Læs mere om Orkla Danmark her