Levering 2-5 hverdage

0 0

Olli’s mission

Hvis du endnu ikke har mødt KiMs nye sælger Olli, så byd ham velkommen på sprødeste vis! For hvem er Olli?… Han er intet mindre end en lynhurtig sælger på hjul, der inden du kan nå at stave til kartoffel, har solgt enorme mængder chips. Der ud over er han Danmarksmester i at pakke en kassevogn.

Og er der noget Olli han ved, så er det, at det skal gå lynende stærkt, når den sjove sult opstår! Derfor er Olli altid på vejene med sprøde snacks.

Hvis du vil se mere om KiMs og Olli, kan du følge os på vores Facebook, Instagram, TikTok eller YouTube.

K for SMIK

Det kalder på kreative salgstricks når en sælger som Olli skal kunne følge med. For det kan godt være at KiMs sælger sig selv men, hvis de ikke gør, så har Olli de sidste krydderier som kunden bare ikke kan sige nej til.

Så, hvordan gør han rent faktisk? Det er faktisk såre simpelt – K for SMIK… Snacks Med Innovative Krydderier også nok også en portion sprød sælgercharme fra den lynhurtige supersælger hos KiMs, Olli.

Hvis du vil se nogle af de tidligere reklamefilm med Tommy eller Jørgen, kan de findes på vores YouTube her

Læs mere

K for ny kollega!

Så er Olli landet hos KiMs, byd ham velkommen. Olli er det friske pust, som Tommy har manglet, ham der sætter fut i chipseriet og får snackeriet til at eksplodere! For er der noget Olli kan, så er det saftsuseme at sælge chips, for som han selv siger: ”De sælger sig selv eller også gør jeg”!

Olli og Tommy er det perfekte team, hvis selv skulle sige det. Tommy tryller på fabrikken og Olli på vejene… Hans tryllerier vil ingen ende tage, for ikke nok med at han kan sælge, så er han også Danmarksmester i at pakke kassevogn. Han er lynhurtig til det hele, men der skal også fart på, når man skal nå at fylde butikkerne hurtigere, end KiMs-fans kan nå at stave til kartofler.

Hvis du vil se nogle af de tidligere reklamefilm med Tommy eller Jørgen, kan de findes på vores YouTube her

Læs mere