Levering 2-5 hverdage

0 0

Om KiMs Webshop

 

KiMs Webshop

KiMs Webshop sælger alt indenfor chips, snacks, nødder, dip, chokolade og lakrids. Bestil hjemmefra sofaen og få leveret lige til døren. Så bliver det vist ikke nemmere? Her fra shoppen sender vi produkter til hele landet (gælder ikke Grønland og Færøerne), så shop du bare løs og lad dig friste. En online chips-butik er næsten for godt til at være sandt. Vi har både fuldt KiMs sortiment, men vi har også andre snackprodukter fra f.eks. Panda, Anyday Nuts og Odense Marcipan. Shop amok i vores gode tilbud og kampagner. Vores mest populære kategori er Undgå Snackspild. Her sælger vi billigt ud af alle de produkter, som nærmer sig bedst-før-datoen eller som er pakket i emballage med små fejl. På den måde mindsker vi både emballage- og madspild.

KiMs Chips

KiMs er danskernes foretrukne leverandør af chips og snacks. Så hvis du er sulten for sjov, er du landet det helt rigtige sted. Faktisk er vi så gode til det med de salte snacks, at vi er markedsledere på området. Og det er der en grund til, vi har nemlig været på markedet i rigtig mange år. KiMs som vi kender det i dag, startede helt tilbage i starten af 1960’erne, hvor danskerne første gang blev præsenteret for de nu berømte Saltede Peanuts. I løbet af årene er der kommet mange flere produkter til, som spænder bredt fra chips, snacks, nødder, dip og chokolade. Virksomheden har i løbet af årene skiftet ejere, og har siden 2005 været ejet af den norske koncern Orkla. Dog holder virksomheden stadig til på Nordfyn, hvor fabrikken har ligget siden 1971.

Undgå Snackspild

KiMs Webshop gik i luften i november 2019. Kort tid efter åbnede KiMs Outlet i januar 2020. Både den fysiske og online butik er der taget godt imod blandt danskerne. Begge butikker er startet som initiativer i kampen mod madspild. Hos KiMs kalder vi konceptet “Undgå Snackspild”, da vi arbejder for at mindske spild af chips, nødder og chokolade. I stedet for at smide produkter ud, som nærmer sig bedst-før-datoen, så sælger vi det på tilbud i outletten og webshop. Det er ren win-win hele vejen rundt både for os som producenter, men også for vores kunder. Vi kan allerede nu se, at mange danskere er helt vilde med at stoppe madspild sammen med os – skønt! Du kan se de aktuelle tilbud og kampagner under Undgå Snackspild.