KiMs tapasbræt med mandelpesto
KiMs tapasbræt med mandelpesto er et simpelt lækkert måltid til hverdags- og weekendshygge. Hvis du er vild med KiMs mandler med havsalt, så prøv dem i en god hjemmelavet pesto. Nem at lave og dine gæster vil med garanti blive glade.
Til 4 personer
Ingredienser
Tapas:
- 1 hård ost f.eks. Emmentaler
- F.eks. 1 pakke serano skinke
- F.eks. 1 pakke lufttørret salami
- F.eks. 1 pakke tørret nakkekam
- 1 pose KiMs Mandler med Havsalt
Mandelpesto:
- 45 g. KiMs Mandler med Havsalt
- 65 g. Persille eller basilikum
- 1 lille fed hvidløg
- 1 ½ dl. Olivenolie
- 1 lille tsk. Salt
- 40 g. Revet parmesan
Fremgangsmåde
Tapas:
Skær osten i store stykker og anret ost og kød sammen med en skål med mandler på et bræt eller en tallerken sammen med hjemmelavet pesto – vi anbefaler denne med mandler:
Mandelpesto:
Put alle ingredienserne i en blender (eller brug en stavblender og en skål) og blend til det er en hel masse.
KiMs produkter kan købes på KiMs Webshop og i KiMs outlet butik