Koden FF22 giver fri fragt over 399 Kr.

Levering 2-5 hverdage

0 0

 

Panda Soft & Fresh Licorice 200g

23,16 kr.

Koden FF22 giver fri fragt over 399 Kr.

Levering 2-5 hverdage

Vurderinger (0)
Beskrivelse
Tag en pose Panda Soft & Fresh Licorice og gør som pandaen og gå heeeelt ned i gear. Smid dig på sofaen med vores uimodståelige lakridspose. Posen med selvforkælelse gemmer på den lækreste Panda Soft & Fresh Licorice Original.

Panda har været kendt i mange år blandt lakridselskere. De står nemlig som kendetegnet for lakrids af høj kvalitet. Produkterne er produceret med rigtig lakridsekstrakt og med ingredienser af høj kvalitet, uden brug af konserveringsmidler og uden tilsætning af salt. Panda lakrids er ikke hvilken som helst slags lakrids – det er den gode smag og den bløde konsistens.

Tag en panda-pause og nyd ægte finsk lakrids med rigtig lakridsekstrakt og ingredienser af høj kvalitet.

Er du ikke til denne variant, så kan du se hele vores udvalg af lakrids her

KiMs er en del af Orkla Danmark, som du vil kunne se bag på emballagen af vores produkter. Læs mere om Orkla Danmark her

 

 

 

 

 

Indgredienser

Socker, HVEDEMEL, vegetabiliska fetter (palmkärn, palm, sheakärn), melass, sirap, glukossirap, risstivelse, lakritsextrakt, fettreducerat kakaopulver, farvestoff (carbo medicinalis) aromer, (bl.a. anisolja) emulgeringsmedel (lecitin), surhetsreglerande medel (citronsyra), naturlig arom (vanilj) Kan innehålla små mængder af MÆLKEPULVER.

Næringsindhold (pr. 100 g)
Energi(kJ/kcal) 1619 / 384
Fedt 10g
- heraf mættede fedtsyrer 8.5g
Kulhydrat 69g
- heraf sukkerarter 47g
Kostfibre 4.9g
Protein 2.8g
Salt 0.29g