Levering 2-5 hverdage

0 0

Erhvervsfordele

Gå ombord i vores snackunivers

Velkommen til KiMs Erhverv – her kan du finde tilpassede produkter til din virksomhed. F.eks. personalegaver, mødeforplejning eller snacks til den store sommerfest og fredagsbar. Hvis ikke du kan finde hvad du ønsker på KiMs Erhverv er du velkommen til at kontakte os her

Events

Skal KiMs være din trofaste snackleverandør til en af dine uforglemmelige begivenheder? Vi glæder os over, at vores udsøgte produkter kan løfte enhver begivenhed – uanset om det er en afslappet fredagsbar, en livlig sommerfest, en professionel konference eller en festlig julefrokost. Fra sprøde Chips & Snacks til smagfulde nødder har vi alt, hvad der skal til for at sætte prikken over i’et og bringe sprød energi og masser af smag til stemningen.

Firmagaver 

Vi har gjort det nemt at bestille firmagaver til dine ansatte, kolleger eller samarbejdspartnere, som har fortjent lidt ekstra. Bestem selv hvad gaven skal indeholde, eller vælg en af vores prepakkede løsninger. Vi kan tilbyde at sende pakkerne direkte hjem til modtageren eller samlet til jeres firma. Nemmere bliver det vist ikke at sørge for julegaver, god-sommer-hilsen, påske-lækkerier, fødselsdagsgave, jubilæum. eller tak-for-den-ekstra-indsats.

Mødeforplejning

Vil du ha’ knas, spas og sprød energi når du holder spændende møder? KiMs er altid klar, når du er sulten for sjov. Det ska’ man ikke KiMse ad! Måske vi kan hjælpe med at holde jer energiske og fokuserede hele vejen igennem. Uanset om det er en workshop, en præsentation eller et strategimøde kan vi være jeres pålidelige snackleverandør. Det ville nemli’ være en ære at bidrage med sprøde Chips & Snacks til jeres succesfulde møder.

Videresalg

Bliv en del af KiMs succes ved at tilbyde vores  fulde sortiement til dine kunder. Alt fra klassiske favoritter til spændende nye varianter, miniposer, nødder og konfekture. Udvalget af produkter kan tilfredsstille enhver smag. Vores videresalgskunder kan være alt fra online webshops, festivaller, caféer, kroer, biografer, kulturinstanser m.fl. Bliv en del af vores netværk som leverer exceptionelle produkter, der bringer sprød energi til det daglige snackeventyr.

FAQ - KiMs Erhverv
Hvordan opretter jeg en erhvervskonto?

Du kan oprette en erhvervskonto HER. Når du har udfyldt dine informationer, bliver din konto godkendt inden for 1-2 hverdage og så kan du klikke dine sprøde favoritter hjem.

Kan jeg bestille varer med kort holdbarhed som erhvervskunde?

Ja, der vil løbende blive udbudt varer med kortere holdbarhed på siden. På varen vil ”Bedst før datoen” fremgå samt oplysning om varen er tilgængelig på vores lager i enten øst eller vest. Der vil ofte være en begrænset mængde. Hvis varen kun er tilgængelig i f.eks. øst, så vil der kun kunne foretages levering til en adresse i øst. Alternativt vil ordren på den pågældende varer blive annulleret.

Hvilke varer kan jeg bestille når jeg har en erhvervskonto?

Som erhvervskunde har du adgang til vores fulde sortiment og kan handle i hele kolli. Vores fulde sortiment består af, KiMs Chips & Snacks, KiMs nødder, KiMs dip, KiMs miniposer, gavekort til kims.dk, skræddersyede occasion pakker og konfekture fra Panda.

Leveringstid?

Vi sender din ordre indenfor 1-2 hverdage med enten GLS eller Frode Laursen. Fragtmetoden afhænger af størrelsen på din ordre.

Jeg har en særlig forespørgsel til en bestilling, kan det lade sig gøre?

Vi er altid behjælpelige hvis du har en forespørgsel på en særlig bestilling. Kontakt os HER og så vil vi hjælpe med den rigtige løsning.

Fragtpriser?

Fragtprisen afhænger af ordrens volumen. Mindre ordre sendes via GLS fra eget lager i Søndersø og her betales fragtomkostningen efter vægtskala. Større ordre sendes med fragtmand (Frode Laursen) direkte fra vores lagre i hhv. øst og vest. Ordre over 24 kolli leveres fragtfrit.

Hvordan foregår betaling?

Som udgangspunkt betales der med kreditkort eller mobilepay, når ordren lægges. Vi har dog mulighed for at tilbyde fakturabetaling med forhåndsgodkendelse til vores faste kunder. Offentlige kunder har mulighed for at betale via EAN fakturering.

Hvor finder jeg min faktura?

Ønsker du en faktura for dit køb på kims.dk kan du selv downloade den på din profil HER.

Hvem kan handle som erhvervskunde?

Alle virksomheder med et CVR-nummer eller offfentlige institutioner med et EAN nr. kan anmode om et login, herefter vil der være en godkendelsesprocess på 1-2 hverdage.

Jeg ønsker at videresælge jeres produkter, kan jeg det?

Ja, det kan du. Vi har mange videresalgskunder som kan være alt fra online webshops, caféer, kroer, biografer, festivaler, kulturinstanser m.fl. Som erhvervskunde kan du bestille fra vores fulde sortiment præcis til dit behov.

KiMs er en del af Orkla Danmark. Læs mere om Orkla Danmark her