KiMs Webshop

KiMs Webshop giver dig chips leveret til døren

KiMs Webshop er live. Det har den været siden november 2019. Det må være alles drøm: En hel webshop fuld af chips, snacks, nødder, slik, chokolade, marcipan, dip og og og… alt muligt lækkert til når du er sulten for sjov.

Her kan I finde alle vores skønne produkter, sjove kampagner, gode tilbud og helt særligt KiMs merchandise. Ja, vi ved det godt, det er genialt. Det er nyheden, I alle har ventet på. Det er næsten for meget, men så alligevel også bare helt perfekt.

Du kan besøge webshoppen her

 

Undgå Snackspild

Besøg vores mest populære kategori Undgå Snackspild. Her har vi særligt gode priser på varer, der nærmer sig bedst-før-datoen. I stedet for de går til spilde, så sælger vi dem til en god pris på webshoppen og i KiMs Outlet i Odense. Det er ren win-win, synes du ikke?

Mere lækkert

Vi har også produkter fra vores venner hos Panda og Odense Marcipan, så der er noget for jer, der elsker det søde og lakrids. KiMs, Panda og Odense Marcipan er nemlig alle sammen i familie, og på den måde nyder vi godt af hinandens lækre selskab. Alle tre mærker er ejet af Orkla.